5 Ağustos 2015 Çarşamba

Yazı Yazarak Para Kazanmak İstiyorum

Gönderen Admin at 16:47

Bende İnternetten Yazı Yazarak Para Kazanmak İstiyorum Ama Ne Yapmam Gerektiği Konusunda Hiçbir Fikrim Yok Diyorsanız

O Halde Sizde Yazitör Olmayı Denemelisiniz.

İnternetten yazı yazarak para kazanmak istiyorum ama ne yapmam konusunda hiçbir fikrim yok  diyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazı tam size göre. Öncelikle aile bütçesine bir katkıda bulunmak, ek gelir sahibi olmanın pek çok yolu var. Eğer ek gelir sahibi olmanın yolunu internette arıyorsanız en kazançlı yöntem olan internetten yazı yazarak para kazanma yöntemini deneyebilirsiniz.

İnternetten para kazanmaya merakınız varsa ve ne yapmanız konusunda hala karar veremediyseniz, sürekli araştırma halindeyseniz internette hangi işi yaparsanız yapın yazı yazmanın çok önemli bir iş olduğunu az çok biliyorsunuzdur. O yüzden internetten yazı yazarak para kazanmak istiyorum diyorsanız  Yazitörlük tam da size göre bir iş olabilir.


Peki Yazitör Nedir Ve Nasıl Olunur?


Kısaca çok açık bir şekilde tanımını yapacak olursak Yazitör internette yazı yazma kabiliyetinden para kazan kişidir. Yazitör Starter Eğitimi sayesinde herkes bir Yazitör olabilir ve internetten yazı yazarak para kazanmaya başlayabilir.



Yazı yazarak para kazanmak istiyorum diyenler için hazırlanmış bir eğitim seti olan Yazitör Starter eğitim seti hakkında birçok yazı okumuş ve güvenirliği konusunda haklı olarak tereddüt etmiş olabilirsiniz. Şunu belirtmekte fayda var. Yazitör Starter eğitim  seti ile ilgili internette onlarca yazı  bulunuyor ve yazıların çoğu sanki Yazitör'ün kompozisyon eğitimi verdiği algısı yaratıyor. Bu algı tamamen yanlış Yazitör size kompozisyon dersi vermiyor. Size tamamen yazı yazarak para kazanma tekniklerini öğretiyor.


Yazitör Starter eğitiminden bahsetmek gerekirse eğitimin temeli Google reklamlarından para kazanmaya dayanıyor. O yüzden internette yazı yazarken dikkat etmeniz gerekenler nelerin olduğu meselâ kaç paragraf olmalı en az kaç kelime olmalı Google hangi kriterlere göre yazılarınızı arama sonuçlarında ilk sayfada çıkaracağı gibi eğitimleri bulabilirsiniz. Bunun yanında en sık sorular sorulardan biri hangi konuda yazacağız? İstediğiniz her konuda yazılar yazabilirsiniz.

Yukarıda Yazitör Starter kompozisyon dersi vermiyor demiştik. Örnek verecek olursak internette güzellik, cilt bakımı üzerine onlarca site ve yüzlerce yazı var  acaba bu yazıları yazanların kaç tanesi güzellik uzmanı diye hiç düşündünüz mü? İşte Yazitör  Starter burada devreye giriyor hiç bilginizin, fikriniz olmadığı konularda dahi kolaylıkla internette nasıl yazı yazacağınızı öğretiyor. Bunun yanı sıra bir web site / blog açmayı, Google reklamlarını sitenize nasıl alacağınızı  bu reklamlardan sitenizden para kazanmak için nasıl yerleştirme yapacağınızı ve paranızı Google'dan nasıl alacağınızı anlatan yazılı ve tabi ki de görsel eğitim setidir.



Ek gelir sahibi olmak ve internette yazı yazarak para kazanmak istiyorum diyenler için hazırlanmış Yazitör Starter'ı deneyerek sizde yazılarınızdan kolaylıkla para kazanabilirsiniz.

Yazitör Starter Kazanç Kanıtlarını Canlı Görmek İçin Şimdi Tıklayın.>>>>



Beğenilerinizi Paylaşarak Yapabilirsiniz :

1 yorum:

seoovideoo on 21 Kasım 2015 00:40 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Have any question? Feel Free To Post Below:

 

© 2011. All Rights Reserved | Yazı Yazarak Para Kazanmak | Template by Blogger Widgets

Anasayfa | | Yukarı Çık